Zoals we de afgelopen tijd duidelijk hebben gemaakt is de wetenschap verdeeld over de effecten van videogames op de spelers ervan. Het is bijvoorbeeld nog steeds niet duidelijk of videogames kinderen agressief maken of niet, of een gameverslaving bestaat, en of games schadelijk kunnen zijn.

Het is een moeilijke afweging om te maken als ouder. Mag mijn kind gewelddadige games spelen, omdat andere ouders hun kinderen dat ook laten doen, of mag dat niet? Daarom zouden wij graag discussiƫren over de vraag: Moet het helemaal verboden worden om deze games te spelen? Ieder persoon heeft zijn of haar eigen kijk op deze vraag. Het is belangrijk om je eigen visie te discussiƫren met anderen, zodat je meerdere perspectieven en manieren van aanpak kunt zien. Laat daarom hieronder je eigen mening achter!

Wij zullen de komende weken verschillende perspectieven toelichten, om de meest voorkomende argumenten duidelijker samen te vatten.

(1) Comment

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required