Er zijn verschillende online hulpmiddelen die hulp bieden bij vragen over gamen en gameproblematiek. Hieronder zullen wij een aantal van de meest betrouwbare websites toelichten:

  • Gameninfo.nl (https://www.gameninfo.nl/publiek) is een informatiewebsite gemaakt door het vooraanstaande Nederlandse onderzoeksinstituut, het Trimbos Instituut. Deze website geeft een hoop correct wetenschappelijk ondersteunde informatie en geeft ook de mogelijkheid tot het opnemen van contact. Dit kan via de telefoon (met de gamen infolijn), email of via een chat.
  • Druglijn.be geeft een goed beeld van waar gamen goed voor kan zijn, en waar het slecht voor kan zijn. Daarnaast is er een sectie met vaak gestelde vragen, en zijn zij op vele verschillende manieren te bereiken. (https://www.druglijn.be/drugs-abc/gamen)

Wij hopen dat deze websites en de hulpmiddelen die zij bieden u helpen met het beantwoorden van uw vragen over gamen en gameproblematiek. We zullen u in de toekomst nog meer hulpmiddelen bieden.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required